HET HAPJE BY FERRY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Hapje by Ferry. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 2:34 Top
15 jun 2024 om 21:44 Hete kip was op netjes gebeld wat anders besteld en een cadeautje gekregen netjes
8 jun 2024 om 22:56 Zoals gewoonlijk weer goed
7 jun 2024 om 23:34 Gewoon goed, aanrader!
7 jun 2024 om 22:10 -Bezorging was stipt op de aangegeven tijd! (1,5u van tevoren besteld) -Eten was warm, lekker en ruim, je krijgt waar voor je geld.
7 jun 2024 om 17:49 Prima, kwaliteit goed en warm eten
7 jun 2024 om 5:08 Zoals altijd weer super, alles weer goed verpakt, was weer heerlijk, en de bezorger zoals altijd vrolijk vriendelijk..Top dus...
6 jun 2024 om 20:05 Was altijd goed, echter vandaag was de friet niet te vreten. Leek friet dat sinds de ochtend opnieuw is verwarmd, lege, smakeloze frietjes waren het.1 ster voor de burgers die wel eetbaar waren en 1 ster voor de liefdevolle vrolijke bezorger!
4 jun 2024 om 18:38 alles was zeer goed hoor ,alleen ik miste een rietje hihi maar verder was het heel goed verpakt goed zo ga zo verder
3 jun 2024 om 21:48 Was lekker op temperatuur en smakkelyk zoals altyd. Bedankt voor de milkshake
30 mei 2024 om 21:56 Zeer goed goede kwaliteit en goed verpakt en grote porties patat zeer waar voor je geld eerste keer besteld daarzo ga zeker vaker doen top en ook fijn dat je nog contact kan betalen bij een hoop niet meer dus tot de volgende keer
30 mei 2024 om 21:44 Broodjes lekker met salade. Grote portie patat. Netjes verpakt en vriendelijk bezorgd!